19.3.2023 klo 13-16

Juokse rahaa junnuille

Sohvalta ylös! Tehdään rahaa junnuille!

Poliitikot keräävät yleensä rahaa vaalikampanjaansa. Käännetään asia nyt yhdessä päälaelleen: kerätään rahaa yhdessä lasten liikuntaharrastukseen! Me vanhemmat näytämme lapsillemme esimerkkiä elämässä. Kannustetaan heitä siis liikunnallisen elämäntavan pariin ja pistetään itsemme peliin.

Mistä on kyse?

SU 19.3.2023 klo 13-16 välisenä aikana vanhemmilla on mahdollisuus tulla kuntoilemaan Riihimäen keskuspuiston kuntoportaille ja samalla kerätä rahaa haluamalleen junioriseuralle. Yksi nousu = 1€ rahaa haluamallesi seuralle. Nousuja voi tehdä niin paljon kun jaloissa on virtaa! Otathan myös lapset mukaan kannustamaan ja syömään vaalimakkarat pillimehulla.

Yritykseni AJAA Kapital Oy sitoutuu tukemaan junioreita tapahtumassa 3000,00 eurolla. Mikäli nousuja on enemmän, jaetaan tuo 3000 euroa aktiivisuuden suhteessa eri seuroille.

Olen ehdolla eduskuntavaaleissa. Tässä tapahtumassa ei kuitenkaan julisteta politiikkaa, toki näkyvissä on vaalimateriaalia. Mikäli joku haluaa kanssani välttämättä politiikasta puhua, olen tietenkin käytettävissä.

5 eniten nousuja kerännyttä henkilöä saa itselleen kaikkien aikojen give-away-kestohitin – eli ilmaisen ämpärin!

Säännöt:

Tukemasi joukkue pääsee mukaan seuraavasti:
– Laita viesti 17.3.2023 klo 16 mennessä —> pasi@sormunen.fi, johon info joukkueesta: Joukkueen nimi ja yhteyshenkilön tiedot (nimi ja sähköposti) Näin olette mukana.
– Tapahtumapäivänä tulette paikalle sankoin joukoin ja sitten vain portaille! Kun nousukiintiösi on täynnä, paikalla on tulosten kirjaaja jolle ilmoitatte tuloksenne ja joukkueen mitä haluatte tukea.
– Tapahtuman jälkeen julkaisen tulokset ja seurat voivat laskuttaa minulta saavutetun tuloksen.
– Varoja voi kerätä seuralle joka toimii Hämeen alueella.
– Juoksijan tulee olla 18-vuotta täyttänyt, toki lapset ovat tervetulleita kannustamaan ja makkaralle!

Mikäli kysyttävää, ollaan yhteydessä:
pasi@sormunen.fi / 050 406 0000